Закарпатцям пропонують відправиляти сміття поштою

Закарпатцям пропонують відправиляти сміття поштою
Так-так, ми все правильно написали в заголовку. Київський Центр управління відходами пропонує українцям відправляти їм відпрацьовану техніку будь-яких габаритівзамість того, щоб викидати її на смітник.

 

Проблема переробки й, звісно, сортування сміття нині актуальна як ніколи. Українці все активніше долучаються до цього нескладного процесу. Сортувати сміття – не соромно, до того ж просто.

І якщо із папером, пластиком чи склом зрозуміло що робити, то куди подіти відпрацьовану техніку?

Вихід є: здати на утилізацію електричні відходи можна поштою. Центр управління відходами  пропонує відправляти зламану техніку поштою замість того, щоб викидати її на смітник.

ЩО можна відправити: відпрацьована техніка та електроніка, дроти, зарядні пристрої. Від праски до бойлера. Від мобільного телефону до центру керування польотами.

ВИНЯТКИ: 

Люмінесцентні лампи приймаються за оплату, 3,80 грн. за одну лампу. Сплатити можна заздалегідь за реквізитами (пишіть в повідомлення).

батарейки приймаються за оплату, 100 грн./кг Сплатити можна заздалегідь за реквізитами (пишіть в повідомлення)

 ми не приймаємо компакт-диски.

Залишилися питання? Не впевнені, чи можна здати на утилізацію той чи інший предмет? Пишіть СЮДИ.

Безкоштовний прийом відпрацьованої техніки від населення продовжили до кінця року, тож не полінуйтеся перевірити шухляди й шафи – може й у вас завалялися непотрібні кабелі, телефони чи інша техніка. А може, ваші друзі в столиці саме шукають, куди б подіти непотрібні електроприлади?

Uzhgorod.net.ua

 

21 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів