Закарпатці-власники авто на іноземних номерах в очікуванні: Закони про "євробляхи" пішли на підпис президенту

Закарпатці-власники авто на іноземних номерах в очікуванні: Закони про "євробляхи" пішли на підпис президенту
Ідеться про обидва закони - і той, яким передбачається зниження вартості розмитнення автомобілів на єврономерах, і той, що регламентує посилення контролю за переміщенням і перебуванням в країні транспортних засобів з іноземною реєстрацією. Який підпише глава держави?

 

Сьогодні, 21 листопада, на підпис президенту Петру Порошенку буде передано закони про зміни до Податкового та Митного кодексів щодо оподаткування і розмитнення автомобілів на єврономерах при ввезенні на територію України.

Як передає кореспондент УНІАН, про це під час засідання парламенту заявив голова Верховної Ради України Андрій Парубій.

Він зазначив, що було відхилено чотири проекти постанов, якими передбачалося скасування рішень парламенту від 8 листопада про ухвалення в другому читанні та в цілому закону України “Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо ввезення транспортних засобів на митну територію України” (реєстраційний №8488) та закону України “Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів (реєстраційний №8487). 

Як повідомляв УНІАН, 8 листопада Верховна Рада ухвалила закони, якими передбачається зниження вартості розмитнення автомобілів на єврономерах, та посилення контролю за переміщенням і перебуванням в країні транспортних засобів з іноземною реєстрацією. Власники автомобілів на єврономерах не згодні з деякими положеннями цих законів, через що влаштували всеукраїнську акцію протесту.

Джерело: УНІАН

 

21 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів