Ще одне жахливе ДТП в Закарпатті: водій позашляховика – в реанімації

Ще одне жахливе ДТП в Закарпатті: водій позашляховика – в реанімації
Як розповіли у Мукачівському райвідділі поліції, повідомлення про ДТП з потерпілими на трасі Київ-Чоп в районі села Кольчино вони отримали близько 18:00 години.

 

На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка з'ясувала, що ДТП сталося внаслідок зіткнення Mercedes Sprinter та Mitsubishi Pajero. Попередньо, як з'ясували правоохоронці, водій Mitsubishi виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з мікроавтобусом.

Водій Мікроавтобусу не постраждав, а водій джипу 1986 року народження був доставлений у реанімаційне відділення Мукачівської ЦРЛ.

Як зазначили лікарі, чоловік у середньому стані, у нього діагностували політравму, струс головного мозку, тупа травма живота, грудної клітини. Чоловік знаходиться у ясній свідомості.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.1 статті 286, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, – пише Mukachevo.net.

Дивіться також: Страшна ДТП на Хустщині: дві людини загинули, ще двоє – в лікарні

 

22 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів