Black friday для туристів або Як відпочити за копійки

Black friday для туристів або Як відпочити за копійки
Авіаквитки від 2 до 10 євро у два боки! Грандіозні розпродажі від авіакомпаній, турфірм та мереж готелів стали топ-темою тижня. Як спланувати відпочинок так, щоб він був не тільки класним, але й фінансово вигідним? Про це журналісти Uzhgorod.net.ua дізнавалися в турфірмі Трайдент Хіт Ужгород.

 

У ці дні телефони в турфірмах не замовкають: клієнти розуміють, що в Чорну п'ятницю є нагода зловити тур за супервигідними цінами.

Наразі вже є багато пропозицій від відомих готельних мереж та авіакомпаній, знижки на тури пропонуватимуть і туроператори, тож можна підшукати не тільки морський чи гірський відпочинок, але й екскурсійні варіанти. Пік знижок, звісно, припаде на завтра: з 10 до 19 години буде найбільше цікавих пропозицій. Однак акції тривають ще з початку тижня й деякі компанії продовжать їх до понеділка.

Варто розуміти, що компанії пропонують по декілька місць у готелі чи на рейсі, а тому немає часу на зволікання, бо "зловити" такі гарячі пропозиції вдасться не всім охочим.

Свої побажання клієнти заздалегідь повідомляють у турфірмі, а там увесь день моніторять цікаві пропозиції. Щойно знайдуть підходящий варіант – погоджують із туристом і одразу ж бронюють

Поки що найвигідніші варіанти пропонує Греція й Туреччина – там готелі дають 50% знижки з кінця квітня. У пропоззиції часто входять не лише знижки, а й цікаві подарунки - екскурсії, рибалка чи інші додаткові послуги. Знижки є не тільки на морський, але й на гірськолижний відпочинок: приміром, 55 євро за тиждень на Старий новий рік у Австрії, 71 євро - у Франції, 72 - у Швейцарії чи 87 - у Італії.

Тож не гайте часу – плануте відпочинок розумно.

Uzhgorod.net.ua

 

22 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів