На день ангела Михайла Кополовця призначили спортдиректором «Минаю»

На день ангела Михайла Кополовця призначили спортдиректором «Минаю»
Новим спортивним директором ФК «Минай» став відомий закарпатський футболіст Михайло Кополовець, який до цього був гравцем команди.

 

Як повідомляє інформаційна служба минайського клубу, що М.Кополовець не завершує футбольну кар’єру – з цього дня він буде поєднувати роботу спортивного директора та гравця ФК «Минай».

Клубній прес-службі сам футболіст повідомив: «Вдячний керівництву клубу за таку пропозицію: президенту Валерію Пересоляку, віце-президенту Євгену Плавайко, – розповів Михайло. – Звісно, я погодився. Сподіваюся, що виправдаю їх довіру та зможу якісно працювати на користьнашого клубу.

Відразу скажу, кар’єру гравця не завершую. В мене є сили та бажання продовжувати грати, допомогти команді. Якщо це десьзаважати мемоїм основним обов’язкам то, звісно, десь пропускатиму тренування: це ж треба буде бути на зустрічах, переглядах тощо. Але, думаю, впораюся. Я дуже люблю футбол, якби стояло питання: бути спортдиректором, або футболістом, то обрав би останнє. Але керівництво запропонувало такий варіант і я дуже вдячний! У мене є безліч креативних ідей, які б реалізував у життя. Думав про це, ще коли був футболістом. Тепер маю всі можливості їх втілити. Відразу кажу: чекайте на сюрпризи, і нові цікаві трансфери».

За словами нового спортивного директора, мова йде як про закарпатських футболістів, так і про гравців з інших областей.

«Звісно, для нас пріоритет – це вихованці закарпатського футболу, – зазначив він. – Хочемо, щоб грали нові Беци, Федаки, Гегедоші, Кополовці, Кобіни (Авт. :мова йде про гравців «Минаю» - Василя Бецу, Степана Федака, Роберта Гегедоша, самого та Василя Кобіна), але будемо запрошувати і з інших регіонів. Пропонуватиму керівництву, щоб кожен футболіст з області мав шанс проявити себе у нас, будемо стежити за ними. Нас дуже цікавить молодь, але аби виконати ті завдання, яке перед нами ставить керівництво, слід запрошувати також якісних виконавців і з-за меж Закарпаття».

Не лякає М. Кополовця і статус «першого граючого спортивного директора». «Є ж граючі президенти, то чому б не бути граючим спортдиректором? – зазначив Михайло. – Головне, аби роботу виконував якісно».

До речі, Михайло вже найближчим часом відправиться у Німеччину, де пройде фаховий медичний огляд та спеціалісти визначать: як швидко новий спортивний директор «Минаю» вже зможе повернутися на поле.

Нагадаємо читачам, що в цьому сезоні Михайло Кополовець у чемпіонаті другої ліги України з футболу зіграв 12 матчів за «Минай» та забив два м’ячі. А за плечима в футболіста досвід виступів за ужгородське «Закарпаття» – 2001-2007, львівські «Карпати» – 2007-2013, ужгородську «Говерлу» – сезон 2013/14, німецький «Айнгайт» (Рудольштадт) 2015-2016, з 2017 року виступає в складі ФК «Минай» (Ужгородський район).

Зауважимо, що після завершення першої частини чемпіонату в другій лізі «Минай» займає першу сходинку з 30-ма очками в активі. Чемпіонат відновиться 31 березня 18-м туром.

Семен МИХАЙЛИК

 

22 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів