"Open Space" в Ужгороді: що це і для чого?

"Open Space" в Ужгороді: що це і для чого?
Сьогодні в обласному центрі Закарпаття запрацював Центр із надання послуг у сфері держреєстрації актів цивільного стану у форматі "Open Space". Для чого потрібен центр і які послуги там надаватимуть, дізнавалися журналісти Uzhgorod.net.ua.

 

Тепер у ДОРАЦСі можна без кількагодинних очікувань у чергах подати заяву на державну реєстрацію дитини, шлюбу, розірвання шлюбу, зміну імені, внесення змін до актових записів цивільного стану, отримати повторні свідоцтва та витяги з актів цивільного стану громадян.

Це дасть можливість пришвидшити процес отримання відповідних документів. У Центрі діє електронна черга, є можливість сплатити за послуги карткою на місці.

Заступниця Міністра юстицій України з питань державної реєстрації Ірина Садовська повідомила, що ужгородський Центр "Open Space" уже 24-й в Україні. "Ми відходимо від кабінетної системи: все робиться у приємній атмосфері якісно та швидко. Крім того тут є електронна черга й можливість подання заявки в електронному форматі, а отже – дасть можливість зекономити ще більше часу",  – зауважила пані Садовська.

Uzhgorod.net.ua

 

23 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів