Закарпаткам до уваги: ТОП-5 б'юті-звичок, яких потрібно дотримуватися після 30

Закарпаткам до уваги: ТОП-5 б'юті-звичок, яких потрібно дотримуватися після 30
Із часом шкіра починає підводити жінок, бо вказує на справжній вік. Проте частково уникнути цього можна - потрібно лише дотриуватися простих правил.

 

Завжди використовуйте сонцезахисний крем

Непомітні оку сонячні промені прискорюють процес старіння на клітинному рівні, а також провокують появу пігментації і зморшок.

Ніколи не пропускайте вечірній догляд

Підготовка шкіри до ночі - вкрай важливий етап, адже саме під час сну шкіра оновлюється на клітинному рівні. Тому засоби для вечірнього догляду проникають в шкіру глибше і дають помітні результати.

Робіть собі масаж обличчя

Легкий масаж можна проводити кожного разу, коли наносите продукт на шкіру. Це покращує кровообіг, стимулює лімфодренаж і пробуджує мускулатуру. Почніть з моменту вмивання, масажуючи обличчя круговими рухами.

Ексофолюйте, але не дуже

Занадто глибока ексфоліація (глибоке очищення шкіри) може порушити водно-жирову плівку шкіри, яка є природним захисним бар'єром. Таким чином ви робите шкіру ще більш чутливою і підвладною до зовнішніх подразників. Не робіть ексфоліацію частіше 3 разів на тиждень, а після процедури завжди наносьте зволожуючий засіб.

Не забувайте про шию, декольте і руки

Територія ніжної шкіри починається з грудей і закінчується біля коренів волосся. Догляд за всією цією зоною має бути в ідеалі однаковим.

Інформує UkrMedia.

 

23 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів