У вищій гандбольній лізі жіночі «Карпати» поступаються, а чоловічі виграють

У вищій гандбольній лізі жіночі «Карпати» поступаються, а  чоловічі виграють
Напередодні, 23 листопада ужгородська команда СДЮСШОР «Карпати» у рідних стінах в рамках 4-го туру чемпіонату України в вищій лізі в рідних стінах приймала колишнього представника жіночої суперліги тернопільський «Педуніверситет-Енерго».

 

Більш досвідчені гандболістки з Тернополя доволі впевнено розпочали гру, і вже в першій половині поєдинку результат був на користь студенток «Педуніверситету-Енерго» - 9:15.

У другому періоді тернопільчанки збільшили свою перевагу до рахунку – 25:40.

У складі «Карпат» найбільше м’ячів закинула  Катерина Фенинець – 9.

Сьогодні відбудеться другий матч СДЮСШОР «Карпати» та «Педуніверситет-Енерго».

Вчора також відбулися перші матчі 4-го туру чемпіонату України з гандболу в вищій чоловічій лізі. Наші чоловічі «Карпати» гостювали в Сумах, де провели матч з місцевим СумДУ. Ужгородці зуміли переграти сумський колектив з результатом 23:26.  

А в команд жіночої суперліги перерва, бо в ці дні в Броварах триває традиційний міжнародний традиційний турнір Кубок Турчина, в рамках якого змагаються збірні команди Іспанії, Австрії, України та України U-18.  Слід зауважити, що в складі збірної виступають  три «карпатівки» -  Яна Готра, Анна Лезінська та Єлизавета Воронько.

У першій зустрічі збірна України переграла молодіжну збірну України U-18 – 37:14. А сьогодні в протистоянні з іспанцями наша збірна поступилася одним м’ячем – 26:27.

Тож збірна Іспанії достроково стала переможцем Кубку Турчина – 2018.

Семен МИХАЙЛИК

 

24 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів