Терпець увірвався: "євробляхарі"-мітингувальники підпалили шини під Закарпатською ОДА (ФОТОФАКТ)

Терпець увірвався: "євробляхарі"-мітингувальники підпалили шини під Закарпатською ОДА (ФОТОФАКТ)
На площі Народній в Ужгороді, біля споруди Закарпатської ОДА, зібралося кілька сотень власників авто іноземної реєстрації.

 

Шини звезли близько 17:00. Спершу планувалося палити шини під самісіньким входом до будівлі, але зрештою їх перенесли ближче до фонтану. 

Поки що протестувальники ніяк не сформулюють конкретні вимоги до влади, окрім як висловлюють протест проти нового закону про євробляхи і заявляють, що не визнають його, – пише Mukachevo.net.

Зауважимо, що наразі власники євроблях, аби заїхати до України повинні сплатити грошову заставу, яка дорівнює вартості розмитнення авто.

Таким чином, українські власники авто на іноземних номерах не можуть здійснити в’їзд на територію держави, позаяк станом на сьогодні відсутній механізм реалізаії внесення цих коштів.

 

25 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. СМЕРШ 2018-11-25 / 22:14:14

    Пора вже щоб і владі, якщо вона є теж увірвався терпець і притягнути до відповідальності нахалів і не зовсім бідних бляхерів. Чому через них мають потерпати інші громадяни. Де виконання Законів України з боку так зв. поліції?. Доведуть людей до гріха бо ті бляхери вже всім надоїли.