Запровадження військового стану вдарить по туристичній активності та доходах закарпатців, - професор Федака

Запровадження військового стану вдарить по туристичній активності та доходах закарпатців, - професор  Федака
Закарпатські експерти продовжують коментувати, які наслідки для Закарпаття матиме запровадження військового стану.

 

У ніч проти понеділка, 26 листопада, Рада національної безпеки та оборони (РНБО) зібралася для обговорення ситуації щодо можливого введення воєнного стану. Під час засідання РНБО президент України Порошенко підтримав пропозицію Військового кабінету щодо запровадження воєнного стану після захоплення українських катерів. Сьогодні, 26 листопада, Верховна рада має зібратися на екстрене засідання та розглянути запровадження воєнного стану на термін протягом 60 діб.  

Доктор історичних наук, професор Ужгородського національного університету Сергій Федака коротко розповів Uzhgorod.net.ua, які наслідки для нашої області зокрема матиме рішення, якщо його підтримає Верховна Рада України. 

"Перше й основне – у разі, якщо ВР проголосує за таке рішення, то припиняються всі виборчі процедури, - сказав професор. – По-друге, це означає зниження туристичної активності. Хто приїде в країну, в якій оголошений військовий стан? По-третє, зниження туристичної активності - це падіння доходів для закарпатців. Ну і, певна річ, напруження, погіршення психологічного стану населення також матиме своє місце та наслідки".  

uzhgorod.net.ua

 

26 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Ужгородець 2018-11-26 / 13:15:29

    Чоловіки призовного віку почнуть масово виїжджати за кордон, на 2 місяці. (це Федаці до ...ці)

  2. СМЕРШ 2018-11-26 / 12:28:16

    Перестань паніку розводити "експерт". Іноземці до нас і так мало їхали бо доріг немаємо і евросервісу, а свої як їхали так і ще більше їх тут буде. Займайся краще наукою "турист".