Вакуумні масажери: види та їхнє призначення

Вакуумні масажери: види та їхнє призначення
Апаратна косметологія користується великим попитом.

 

Серед різновидів медичного обладнання вакуумні масажери привертають особливу увагу власників салону краси та керівництва санаторіїв, що прагнуть відкрити кабінети для покращення стану шкіри та самопочуття клієнтів. Такі апарати відрізняються максимальною функціональністю та надають змогу якісно проводити масажні процедури для обличчя, тіла, реабілітацію після травм, розслаблення м’язів.

Компанія «MEDICALAZER» дозволяє здійснити вибір оптимальних моделей вакуумних масажерів, що будуть відповідати вимогам, побажанням та фінансовим можливостям споживачів. Більше інформації про апарати  надано на сайті http://medicalaser.com.ua/katalog-tovarov/apparaty-po-proceduram/vakuumno-rolikovyj-massazh/.

Технічні характеристики вакуумних масажерів

Відмінності технічних характеристик апаратів для проведення вакуумно-роликового масажу надають змогу формувати їхній модельний ряд. До них належать:

– показники потужності обладнання та його функціонал;

– період роботи без перерви;

– температурний режим приміщення;

– тип охолодження та показники тиску вакууму, ширини імпульсу;

– габаритні розміри та вага масажерів;

– зовнішній вигляд, колір корпусу;

– кількість насадок;

– компанія-виробник та ціна апаратів для проведення вакуумно-роликового масажу.

Врахування таких технічних характеристик є запорукою придбання кращого варіанту масажера для косметичних кабінетів, що дозволить клієнтам покращити стан та тонус шкіри, стимулювати вироблення еластину, колагену, зменшити розтяжки, провести корекцію фігури та ліквідувати мімічні зморшки.

 

27 листопада 2018р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів