Ужгородський міський голова зустрівся з німецькою делегацією

Ужгородський міський голова зустрівся з німецькою делегацією
Уже другий день в Ужгороді з офіційним візитом перебуває делегація з німецького міста-побратима Дармштадта. У програмі візиту – зустрічі з керівництвом нашого міста, УжНУ, водоканалу, ТОВ "АВЕ-Ужгород", представниками туристичної галузі, готельного та ресторанного бізнесу тощо.

 

Відомо, що Дармштадт готує заявку на фінансування з німецьких урядових джерел та від європейських фінансових донорів і бачить партнером по цьому проекту Ужгород. Богдан Андріїв висловив вдячність німецьким партнерам за співпрацю та можливість долучити наше місто до участі у європейських програмах.

Німецькі партнери розповіли про свій досвід поводження з твердими побутовими відходами. Йшлося і про концепцію впровадження системи управління відходами в Ужгороді, що стало темою магістерської роботи німецької студентки Юлії Мор. Своїми науковими поглядами дівчина також поділиться зі студентами Ужгородського національного університету під час свого тритижневого перебування в обласному центрі Закарпаття. Зараз триває робота над узагальненням проектних пропозицій, до 15 грудня потрібно подати концепції проектів на розгляд і фінансування.

Інформує прес-служба Ужгородської міської ради.

 

27 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів