З подорожчанням пального закарпатці стали менше кататися на автівках?

З подорожчанням пального закарпатці стали менше кататися на автівках?
Принаймні такі висновки можна зробити з огляду на зниження продажів нафтоподуктів.

 

Коли й біда помагає: закарпатці через те, що пальне різко подорожчало, очевидно, стали менше кататися на авто і більше ходити пішки, тобто, рухатися.

Принаймні такий висновок можна зробити з огляду на той факт, що продажі нафтопродуктів скоротилися. Судіть самі: за даними Закарпатського облстату, у жовтні 2018 р. суб'єктами господарювання через мережу автозаправних станцій (далі – АЗС)  було продано у роздріб світлих нафтопродуктів, газу стисненого та скрапленого для автомобілів на загальну суму 460,7 млн.грн. Але не сума цікава, вартує уваги наступне речення: "У натуральному вимірі бензину моторного було реалізовано на 17,5% менше жовтня 2017р. і склало 4,3 тис.т, дизельного пального – 6,4 тис.т (на 13,3% менше)", - повідомили в управлінні.

З огляду на дані статистики можна зробити ще один висновок - краяни масово обладнують свої транспортні засоби обладнанням для газу: у жовтні цього року продажі зросли газу скрапленого (пропану, бутану) – на 11,4% більше (1,2 тис.т) та газу стисненого (метану) –  на 76,7% більше. 

Uzhgorod.net.ua

 

28 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів