На Іршавщині, поки господаря не було вдома, крадій "комп’ютеризувався"

На Іршавщині, поки господаря не було вдома, крадій "комп’ютеризувався"
Співробітники кримінальної поліції Іршавського відділення встановили причетність мешканця села Брід до крадіжки комп'ютерної техніки з будинку односельчанина. Підозрюваний перебуває під вартою. Затриманого перевіряють на причетність до вчинення інших майнових злочинів на території району.

 

о працівників Іршавського відділення поліції надійшло повідомлення від мешканця села Брід про те, що до його будинку проникли невідомі і викрали ноутбук марки «Lenovo».

На місці події працювали поліцейські слідчо-оперативної групи відділення поліції. Як з’ясували правоохоронці, до крадіжки причетний 21-річний вже судимий односелець потерпілого. Молодий чоловік, користуючись відсутністю власника помешкання, проник до будинку і викрав комп’ютерну техніку. 

Також поліцейські Іршавщини встановили причетність чоловіка до вчинення ще трьох крадіжок з будинків місцевих жителів.

Зараз іршавчанину повідомили про підозру у вчиненому. У суді йому обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під  вартою. Розслідування у справі, передбаченій частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України – Крадіжка,  поєднана з проникненням до житла, триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

28 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів