На деяких вулицях в Ужгороді можливе відключення світла, – «Закарпаттяобленерго»

На деяких вулицях в Ужгороді можливе відключення світла, – «Закарпаттяобленерго»
Кол-центр ПАТ «Закарпаттяобленерго» повідомляє про чергові роботи в Ужгороді і можливі у зв’язку з цим відключення електроенергії з 9.00 до 17.00.

 

Зокрема, сьогодні працівники Ужгородського МРЕМу обрізають сухі дерева на вулицях Дубовій, Василя Сурикова, 8-го Березня. Аналогічні роботи проводитимуть і завтра, 29 листопада, на вулицях Декабристів, Ігоря Розлуцького. Також замінюватимуть комірки трансформаторної підстанції – на Швабській, Мукачівській, Михайла Лермонтова, площі Шандора Петефі.

У п’ятницю, 30 листопада, на вулицях Руській, Мукачівській, Івана Анкудінова ремонтуватимуть центральні розподільчі пункти, на вулицях Миколи Бобяка, Олександра Хіри, Дмитра Снігурського, Возз’єднання, Юлія Ревая, площі Шандора Петефі ремонтуватимуть закриті трансформаторні підстанції, підключатимуть кабельні лінії електропередач.

За детальнішою інформацією звертайтеся до кол-центру ПАТ «Закарпаттяобленерго» за номером 0 800 50 16 20 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів), за міським номером (0312) 61-94-94 (оплата згідно з діючими тарифами міського чи міжміського зв'язку).

 

28 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів