Опублікований щорічний рейтинг "ТОП-100. Впливові люди Закарпаття"

Опублікований щорічний рейтинг "ТОП-100. Впливові люди Закарпаття"
Рейтинг "ТОП-100" традиційно готують закарпатські журналісти - вони розробляють критерії, за якими і формують список. 

 

Як зазначили в передмові до журналу члени редколегії, незважаючи на економічні, політичні та соціальні струси, ми продовжували виділяти тих людей, які, на нашу думку, відіграють важливу роль у розвитку країни та регіону. Нам вдалося визначити тих, хто з роками піднімався кар'єрними сходами, відіграючи все більш помітну роль у суспільно-політичному житті". 

Так само традиційно в рейтингу вливові люди визначені за своєрідними категоріями, як-от політика, бізнес, культура тощо. Проаналізуємо всі по черзі.

Перша рубркиа цьогоріч - "Наші люди всюди"

Перше місце посів бізнесмен, меценат Алекс Ровт. Його ім'я, як зазначають видавці, фігурує у списку журналу вже 12 років поспіль. "За свою діяльність він отримав сотні міжнародних премій у галузі благодійництва та меценатства". Засновник одного з кращих рекреаційних закладів Закарпаття - "Термал-Стар". 

Також у списку віце-прем'єр міністр Іванна Климпуш-Цинцадзе, суддя Конституційного суду Василь Лемак, голова Рахункової палати України Валерій Пацкан, директор ДУ "Національний інститут серцево-судинної хірургії ім. М. Амосова" Василь Лазоришинець, експерт Інституту політичної освіти Олександр Солонтай, актриса Римма Зюбіна, художній керівник Національного угорського театру в м. Будапешт Аттіла Віднянський, режисер Петро Мага, військовий хірург Олександр Данилюк.

Політика 

1 місце посів Валерій Лунченко - "представник нової генерації політиків, який блискавично зробив кар'єру, по ходу навчаючись, пізнаючи як приємні, так і темні грані відкритої для себе професії". ..."У його політичній кар'єрі немає зрад і перебіжок в інші табори. Пройшов жорна виборів усіх рівнів, учасник Майдану, губернатор Закарпаття у найскладніший період сучасної історії. Один із небагатьох, кому вдалося зберегти позитивний імідж і прихильне ставлення до себе громади та електоральних кіл". 

Друга позиція у Віктора Балоги, третій Василь Брензович, відтак Роберт Горват,  Михайло Ланьо, Василь Петьовка, Володимир Чубірко, Юрій Чижмарь, Олександр Кеменяш та Дмитро Тужанський.

Продовження - в наступнийх публікаціях.

uzhgorod.net.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

"ТОП-100. Впливові люди Закарпаття". Акули бізнесу регіону - хто вони?

«ТОП-100. Впливові люди Закарпаття 2018». Самоврядний лідер регіону

"ТОП-100. Впливові люди Закарпаття". Хто цьогоріч очолив владний рейтинг?

 

30 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів