«Лісова Казка»: завершився пленер, що проходив у мальовничому куточку Закарпаття (ФОТО)

«Лісова Казка»: завершився пленер, що проходив у мальовничому куточку Закарпаття (ФОТО)
Завершився пленер, що проходив у мальовничому куточку Закарпаття днями, в с. Велятино, на базі рекреаційного туристичного комплексу «Лісова Казка».

 

Брали участь в мистецькому заході видатні художники краю: Тарас Данилич (Народний художник України), Володимир Павлишин (живописець. Лауреат обласної премії ім. Й. Бокшая та А. Ерделі.), Василь Свалявчик (Живописець. Народний художник України), Тарас Усик (Живописець, архітектор. Заслужений художник України), Юрій Боднар (Живописець. Член Національної спілки художників України), Михайло Сусла ( Живописець. Член Національної спілки художників України), Василь Вовчок (Живописець, педагог. Член Національної спілки художників України), Ольга Кашшай (Живописець. Член Національної спілки художників України), Альбіна Табака (Живописець) та Віктор Чепинець (Живописець. Член Національної спілки художників України).

Митці працювали в різних стилях та техніках, від класичного до модерного,від образного до реалізму. Зуміли передати всю красу пізньої осені в Карпатах та продемонструвати своє світобачення через образ.

Такі заходи дуже позитивні тому, що збільшується мистецька спадщина нашого краю та України загалом. Молоді художники відмічають, що їм важливо працювати поруч з майстрами пензля світової величини та обміну досвідом загалом. Атмосфера, яка царила на пленері, запам’ятається всім учасникам процесу та увіковічниться в творчих доробках.

uzhgorod.net.ua

 

30 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів