Завзятість та стабільність: рейтинг впливових людей Закарпаття продовжує дивувати

Завзятість та стабільність: рейтинг впливових людей Закарпаття продовжує дивувати
Ще одна публікація на цю тему - продовжуємо знайомити читачів із свіжим виданням.

 

Розділ "Завзятість" очолює Оксана Станкевич-Волосянчук, її знає чимало краян завдяки активній позиції в напрямі збереження природи рідного регіону. Пані Оксана очолює неурядову організацію природоохоронного спрямування ГО "Екосфера". "У тендітній і, здається, вічно юній жінці зосереджені войовничість бійця, наполегливість олімпійця і стійкість солдата. За великим рахунком, більшість резонансних справ, відкритих проти правопорушників природоохоронного законодавства, розпочато через її безпосередню чи опосередковану участь", - пишуть про Оксану редактори.

У цьому ж списку бачимо й нові обличчя: наприклад, чи не вперше з'явився в списку лідер Демократичної спілки угорців України Ласло Зубанич. Цього інтелігентного і вкрай поважного закарпатця знає, можливо, і не так багато людей, але всі, кому пощастило поспілкуватися, будуть вражені, так переконують журналісти: "...досконала українська мова, поміркованість і дипломатичність у висловлюваннях, володіння темою розмови... ви отримаєте справжню насолоду від спілкування"!  

Також бачимо нових активних ужгородців - таким є активіст, меценат, спортсмен Євген Молнар, завдяки якому в місті активно розвивається бойове самбо. "Він абсолютно не любить публічність, тому мало хто знає, що за багатьма потужними справами в місті стоїть саме він. Так, саме Євген та невелике коло його однодумців від першого дня АТО й до сьогодні постійно відправляють вантажі та необхідне обладнання на Схід України. Підтримка малозабезпечених родин, людей із особливими потребами, шкіл-інтернатів, облаштування майданчиків, донорство, залучення дітей до спорту - це далеко не повний список справ активіста".

Насправді в цьому списку ще чимало цікавих особистосей, ми ж перейдемо в розділ "Стабільність", який очолює професор, ректор УжНУ Володимир Смоланка. У рейтингу на другій позиції директор Українсько-угорського навчально-наукового інституту УжНУ, на третій - головний лікар Закарпатської обласної клінічної лікарні Юрій Яцина, на четвертій сходинці доктор економічних наук Володимир Приходько. Про всіх - читайте в журналі! 

uzhgorod.net.ua 

 

30 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів