Керівництво ФФЗ на Мукачівщині нагородило чемпіонів та призерів футбольного чемпіонату краю

Керівництво ФФЗ на Мукачівщині нагородило чемпіонів та призерів футбольного чемпіонату краю
Учора в селі Клячаново, що на Мукачівщині відбулася церемонія нагородження переможців та призерів у вищій та першій лігах чемпіонату Закарпаття з футболу.

 

Нагороджували команди голова ФФЗ Іван Дуран, його заступники Віктор Наскалов та Віктор Качур, а також сільський голова Іванівців та радник голови Мукачівської районної ради.

Перше місце, а також звання абсолютного чемпіона першої ліги виборов іванівський «Колос», срібними призерами чемпіонату стали гравці ФК «Бобовище», а бронзові нагороди дісталися ФК «Нижній Коропець».

У юнацьких командах медалі вищої проби дістали юнаки ФК «Нижній Коропець», а бронзові нагороди отримали юнаки ФК «Сільце». Кубок та золоті нагороди отримали гравці юнацького складу МФА, які стали чемпіонами Закарпаття у вищій лізі. Також подяки від ФФЗ отримали тренери та функціонери кращих команд-учасниць чемпіонату .

Цікавий приз – подяку ФФЗ «Фейр-плей» отримав представник новодавидківського ФК «Ф.Медвідя», сільський голова Нового Давидкова Євген Качур за благородство в фінальному матчі Закарпатської Ліги Чемпіонів. Тоді Є.Качур виправив помилку арбітра й посприяв відміні пенальті у ворота суперника.

Призи отримали кращі футболісти чемпіонату в різних номінаціях. Під час церемонії нагородження розважали спортсменів вихованці місцевого будинку культури.

 

01 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів