Ветерани Ужгорода – чемпіони Закарпаття

Ветерани Ужгорода – чемпіони Закарпаття
Ані холод, ані зимовий вітерець не зашкодив проведенню фіналу в селі Середнє на Ужгородщині серед команд ветеранів 40+. Чотири команди з Іршавського, Тячівського, Ужгородського районів та команда ветеранів із м.Ужгородз'ясовували, хто стане чемпіоном.

 

У першому півфінальному матчі зійшлися ветерани Іршавщини та Ужгородщини. Цей поєдинок проходив за рівної боротьби. Невелика перевага в першому таймі була на боці іршавчан, однак підопічні Михайла Рацина не змогли реалізувати свої нагоди. А в другій половині поєдинку вже ветерани Ужгородщини зуміли створити кілька загроз біля воріт представників Іршавщини. В одному випадку воротаря виручила поперечина, а вже наприкінці зустрічі іршавські ветерани втратили м’яч на власній половині поля і номінальні господарі сповна скористалися цією можливістю, втіливши її в забитий м’яч.  Саме з рахунком 1:0 на користь представників Ужгородщини і завершилася ця зустріч.

 У наступній зустрічі ветерани Ужгорода доволі впевнено переграли колектив ветеранів із Тячівщини – 4:0.

Тож у матчі за третє місце змагалися команди Іршавського та Тячівського районів. Цього разу іршавчани, хоч і пропустили першими, проте доволі швидко відігралися, а далі ще двічі змушували кіпера тячівської команди витягувати м’яча з власної сітки воріт. Правда, ще до кінця матчу тячівці один м’яч відіграли. Тож – 3:2,і бронзовим призером стають іршавські ветерани.

А в фінальній зустрічі зійшлися в дербі представники обласного центру та Ужгородського району.

Містяни, в складі яких виступали відомі в минулому футболісти ТомашПфайфер, Валентин Слюсар, Володимир Васютик та Володимир Овсієнко, досить швидко заволоділи ініціативою і зуміли провести два швидкі м’ячі. Ще до кінця першого тайму ветерани Ужгородського району мали змогу скоротити відставання, та не реалізували пенальті. А в другій половині ветерани Ужгорода роблять свою перевагу ще більш відчутною – 3:0, а ось представники району відзначилися лише голом престижу – 3:1,і ветеранська команда Ужгорода стає володарем чемпіонського кубка ветеранів.

Церемонію нагородження проводили голова комітету ветеранів федерації футболу Закарпаття Василь Козик, член виконкому ФФЗ Степан Селменський, президент ФК «Середнє» Сергій Чопик, голова Ужгородської районної федерації Іван Ковач та його заступник Василь Хмельницький.

Приз кращого гравця чемпіонату дістався нападнику команди ветеранів із Тячівського району Володимиру Дербаку, кращим нападником визнали гравця команди ветеранів Іршавщини Андрія Веждела.

Семен МИХАЙЛИК

 

03 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів