Ужгородським підприємцям таки стане легше оформлятися?

Незабаром при міськвиконкомі запрацює єдине дозвільне вікно

 

Рішенням сесії міськради, для спрощення механізмів видачі дозволів на підприємницьку діяльність, було створено Єдине дозвільне вікно. Сьогодні, у ході робочої наради, яку проводив заступник міського голови Анатолій Синишин, обговорювалися технічні питання роботи Єдиного вікна. Зокрема вносилися пропозиції та зауваження, щодо порядку взаємодії новоствореної структури з представниками Держкомпідприємництва, установами та організаціями, що задіяні у видачі дозволів та безпосередньо з підприємцями міста. Йшлося також і про види дозволів, які на першому етапі видаватимуться у Єдиному вікні. Мова йде про дозволи на право торгівлі, банківську та страхову діяльність, а також для туристичних, готельних та мистецьких закладів. Зазначалося, що введення нового механізму видачі дозволів значною мірою спростить цю процедуру, зменшить документообіг та економитиме час, як підприємцям, так і працівникам задіяних управлінь та відділів.

 

24 листопада 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Доктор 2005-11-24 / 18:04:00

    Дякую оглядачу за правду. Але вся правда - мій лист Погорєлову з пропозиціями щодо розвитку економіки (серпень 2004 року), коли я ще був в.о.начальника управління економіки, де пропозиція щодо створення "єдиного дозвільного вікна" вже звучала.

  2. Оглядач 2005-11-24 / 17:58:00

    І чомусь всі забувають, що "вікно" - результат депутатського запиту Доктора і Панасенка ще у березні цього року, а неваловшні клерки тільки зараз змогли щось втілити. Так що ні Синишин, ні Погорєлов нічого до того не мають. Невдалі виконавці рішень сесії!!!

  3. андрій 2005-11-24 / 11:30:00

    точно що піар, бо вікно вже давно працює, а проблеми як були, так і залишились.
    Оосбливо добре працює відділ реєстрації підприємців, ввічливості, культури працівницям не вистачає.

  4. журналіст 2005-11-24 / 10:36:00

    PR-служби Погорєлова піарять його прорахунки в роботі! Відповідно до доручень ще Юліного кабміну ці єдині вікна в регіонах повинні були запрацювати вже кілька місяців тому...