Надання учасникам бойових дій земельних ділянок в Ужгороді – що вирішила комісія?

Надання учасникам бойових дій земельних ділянок в Ужгороді – що вирішила комісія?
Учора в Ужгородській міській раді відбулося засідання земельної комісії, під час якого обговорили питання надання учасникам бойових дій земельних ділянок поблизу вулиці Запорізької, що неподалік державного кордону.

 

Участь у зібранні взяли в.о. Ужгородського міського голови, заступник міського голови Ігор Фартушок, головний архітектор міста Олег Боршовський, представники структурних підрозділів міської ради, зокрема відділу землекористування, управління правового забезпечення, а також представники Чопського прикордонного загону Державної прикордонної служби України, Головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області, Управління Служби безпеки України в Закарпатській області, Військової прокуратури Ужгородського гарнізону Західного регіону України, Закарпатської митниці Державної фіскальної служби України, громадських організацій учасників бойових дій.

Як було зазначено, до Центру надання адміністративних послуг Ужгородської міської ради учасники бойових дій подали понад чотири десятки заяв про надання їм дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок поблизу вулиці Запорізької, які можуть накладатися на прикордонну смугу.

Наголошувалося також, що відповідно до законодавства уздовж державного кордону України встановлюється прикордонна смуга, у межах якої діє особливий режим використання земель. Землі в межах прикордонної смуги та інші землі, необхідні для облаштування та утримання інженерно-технічних споруд і огорож, прикордонних знаків, прикордонних просік, комунікацій та інших об'єктів, надаються в постійне користування військовим частинам Державної прикордонної служби України.

Тому Ужгородська міська рада офіційно звертатиметься до Закарпатської митниці Державної фіскальної служби України та до Чопського прикордонного загону Державної прикордонної служби України щодо встановлення меж прикордонної смуги і можливості розміщення індивідуальної житлової забудови для учасників АТО на прилеглій території. Після того, як буде зібрано та опрацьовано всю інформацію, питання винесуть на обговорення повторно.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

05 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів