Юні закарпатські бойові самбісти стали володарями бронзового кубка країни

Юні закарпатські бойові самбісти стали володарями бронзового кубка країни
Минулого тижня в Києві відбувся масштабний за кількість учасників Кубок України з бойового самбо серед юнаків та дітей віком від 7 до 14 років. У змаганнях взяли участь більше 400 спортсменів!

 

Закарпаття на цих змаганнях презентували  п’ятеро вихованці ужгородського спортклубу «Спорт-Лідер».  Як повідомив тренер закарпатської команди Олександр Дорогін, троє хлопців виступали в вікових категоріях 7-8 років, один – у категорії до 10 років, ще один – у групі бойових самбістів віком до 11 років. 

У молодшій віковій групі змагання через велику кількість учасників проходили за олімпійською системою, а у віковій групі до 11 років – за коловою системою (боровся кожен із кожним). «Мене приємно здивували хлопці, вони були дуже вмотивовані й налаштовані вибороти трофеї. Всі наші спортсмени зуміли провести  від 4 до 6 боїв, – повідомив наставник ужгородських спортсменів. – Згодом так і сталося: наша область у загальнокомандному заліку посіла третю сходинку».

Щодо спортсменів, то  Ілля Цица у віковій групі до 10 років став 4-м, провівши шість поєдинків, із яких у чотирьох переміг. Володимир Антонь, Богдан Рудник та Олександр Пристая у віковій групі 7-8 років провели по три переможні бої, а в 4-му поступилися своїм суперникам, але всі троє згодом боролися за треті місця й зуміли перемогти. А найкраще на кубку серед закарпатців виступив  Євген Русанюк, який  у віковій категорії  до 11 років провів 6 двобоїв, у яких у 4-х переміг і отримав право поборотися за першу сходинку в фіналі. Однак у ключовому поєдинку Євген  поступився супернику з Одеси й у підсумку став другим. «Тим не менше приємно, що в двобоях, у яких Женя святкував вікторію, він переміг достроково», – додав Олександр Дорогін. 

Після цих змагань наші хлопці позмагаються у відкритому кубку Вінницької області серед усіх вікових категорій, який відбудеться 15 грудня. 

Семен МИХАЙЛИК

 

06 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів