Водій-мукачівець, який насмерть збив ужгородського велосипедиста запевняє, що той уже лежав на дорозі (ФОТО)

Водій-мукачівець, який насмерть збив ужгородського велосипедиста запевняє, що той уже лежав на дорозі (ФОТО)
Слідчі Головного управління поліції Закарпаття відкрили кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася на об’їзній дорозі в Ужгороді. Внаслідок травм, отриманих від наїзду автомобіля «Toyota», 58-річний ужгородець помер на місці події.

 

Вчора, 5 грудня, о 19:06 год., на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на об’їзній дорозі Ужгорода.

Як встановила слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події,  близько 19:00 автомобіль «Toyota Corolla», під керуванням 32-річного мукачівця, наїхав на пішохода. За словами водія, чоловік перебував на проїжджій частині дороги, лежачи біля свого велосипеду. Внаслідок отриманих травм 58-річний мешканець Ужгорода помер на місці події. 

Наразі працівники слідчого управління ГУНП в Закарпатській області встановлюють усі обставини справи. За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). Автомобіль поміщено на штрафмайданчик Ужгородського районного відділення поліції.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

06 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів