Копи затримали мукачівських наркодилків зі зброєю, наркотиками та великою сумою грошей

Копи затримали мукачівських наркодилків зі зброєю, наркотиками та великою сумою грошей
Правоохоронці викрили на незаконній оборудці чотирьох осіб. У помешканнях фігурантів проведено обшуки, у ході яких було вилучено докази їх причетності до виготовлення та розповсюдження наркотичних засобів на території області.

 

Сьогодні 8 грудня, у рамках проведення профілактичного відпрацювання області, що проводиться поліцією з метою запобігання та профілактики вчиненню кримінальних правопорушень, співробітниками Управління стратегічних розслідувань та Управління карного розшуку ГУНП в Закарпатській області спільно з слідчими слідчого управління поліції Закарпаття та співробітниками спецпідрозділу КОРД та РПОП, за процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області, було проведено санкціоновані обшуки в помешканнях та транспортних засобах мукачівців, які підозрюються у виготовленні та розповсюдження наркотичних засобів на території м.Мукачево та прилеглих районів. 

Під час запланованих заходів працівники поліції затримали чотирьох осіб. В їх помешканнях виявлено та вилучено порошкоподібні речовини та речовини рослинного походження, які можуть бути наркотичними засобами. Також поліцейські вилучили три пістолети, три ножі, дерев’яну биту, пристрої для визначення ваги наркотиків, понад 60 тисяч гривень та автомобіль.

Слідчі поліції повідомили фігурантам одразу кілька підозр. Затриманим інкриміновано причетність до вчинення злочинів за ч.2 ст.307 (Збут наркотичних засобів) та ч.1 ст.263 КК України (Зберігання вогнепальної зброї). Станом на тепер вирішується питання щодо обрання фігурантам міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

09 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів