"Купи зустріч..." в Закарпатті: скільки на благодійному аукціоні платили за зустріч з дівчатами та жінками

"Купи зустріч..." в Закарпатті: скільки на благодійному аукціоні платили за зустріч з дівчатами та жінками
Більш представницька і приваблива категорія на благодійному аукціоні "Купи зустріч – подаруй дитині свято" – дівчата та жінки.

 

Цього року 441 дівчина вирішила взяти участь в цьому аукціоні в якості лота. Можна впевнено сказати, що акція щороку стає все більш популярною, масовою і значущою.

Цікаво, що на відміну від хлопців, без ставок не залишився жоден лот – з усіма дівчатами хтось хоче зустрітися. За мінімальну ставку 50 грн. було придбано лише 3 лоти. Дві дівчини в ході аукціону зняли свої лоти, відмовившись виконуваи умови акції.

В результаті перше місце посіла відома спортсменка і альпіністка Ірина Галай. За зустріч з підкорювачкою Евересту 3630 гривень готова заплатити її тезка Ірина Олійник. Нагадаємо, переможниця минулорічного аукціону Еріка зібрала 2840 грн.

На другому місці – директор одного з найбільших деревообробних підприємств Закарпаття  Ірина Мацепура. Можливість зустрічі з нею Ілона Ігнат оцінила в 2790 грн.

Перша статистика акції

Третю за величиною ставку в 2140 грн.  зробив Павло Затулін за зустріч з речницею управління патрульної поліції в Закарпатській області Марією Туряницею.

Перша статистика акції

Також в першій десятці відома акторка Римма Зюбіна (1910 грн.), Олена Фурдь (1910 грн.), Діана Ситар (1870 грн.), Еріка Еріка (1830 грн.), Зореслава Кучерява (1810 грн.), Олена Рілець (1810 грн.), Крістіна Третяк (1810 грн.).

Загалом більше тисячі гривень готові заплатити за зустріч з 39 дівчатами.

Таким чином абсолютним переможцем акції став Олександр Педан, а на другому місці – Ірина Галай.

Тепер починається збір платежів за  придбані лоти.

Нагадуємо банківські реквізити для оплати:

Отримувач БФ "Подаруй дитині свято"

ПриватБанк

P/p - 26002053801858

ОКПО - 41014727

МФО - 312378

У призначенні варто вказати "Благодійний внесок за лот №..."

Всіх учасників аукціону, як лотів, так і покупців, організатори запрошують на зустріч волонтерів, яка відбудеться 16 грудня о 18 годині в приміщенні Театру ляльок «Бавка».

Костянтин Черкай

Uzhgorod.In

Дивіться також: "Купи зустріч..." в Закарпатті: стало відомо, за зустріч з якими чоловіками заплатили найбільше

 

09 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів