Планове відключення світла в Ужгороді протягом трьох днів (ГРАФІК)

Планове відключення світла в Ужгороді протягом трьох днів (ГРАФІК)
Кол-центр ПАТ «Закарпаттяобленерго» повідомляє про чергові планові роботи в Ужгороді і можливі у зв’язку з цим відключення електроенергії з 9.00 до 17.00.

 

Зокрема, сьогодні, 10 грудня, у зв’язку з ремонтом трансформаторної підстанції може не бути електропостачання за адресами вулиця Одеська, 9,12,14,17,18,33А,33Б. На вулицях Українській, Антонівській, Будителів обрізають гілки сухих дерев під лініями електропередач. Також проводять роботи на трансформаторній підстанції, яказабезпечує вулиці Томаша Масарика, Гвардійську, Загорську (до перехрестя з вул. Закарпатською), провулок Добролюбова, площу Віталія Постолакі.

Завтра, 11 грудня, у зв’язку з ремонтом трансформаторної підстанції можливі відключення електроенергії н вулицях: Східна, Олекси Борканюка, Івана Лобачевського, на території заводу “Більшовик“. Також з 11 до 13 грудня реконструюватимуть лінії електропередач на вулиці Міклоша Берчені, 32–90, у провулку Приютському.

У четвер, 13 грудня, ремонтуватимуть трансформаторні підстанції на вулицях Юлії Жемайте, Степана Добоша, 7, біля банку «Укрсиббанк», а в п’ятницю, 14 грудня, – на вулицях Юрія Біровчака та Миколи Бобяка, 1,1А,1Б.

За докладнішою інформацією звертайтеся до кол-центру ПАТ «Закарпаттяобленерго» за номером 0 800 50 16 20 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів), за міським номером (0312) 61-94-94 (оплата згідно з діючими тарифами міського чи міжміського зв'язку). 

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

10 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів