Методика самонавіювання - дієва? Поради закарпатцям, як налаштувати себе на успіх і виконання бажань

Методика самонавіювання - дієва? Поради закарпатцям, як налаштувати себе на успіх і виконання бажань
Психологи довели, що за допомогою самонавіювання людина може повністю керувати своїм станом і навіть налаштувати себе на досягнення поставлених цілей.

 

Для початку вам необхідно вибрати найбільш відокремлене місце в будинку, щоб сторонні звуки і присутність інших людей не відволікали вас від самого процесу самонавіювання.

Відтак закрийте очі і починайте повторювати вголос свої цілі і бажання доти, поки самі не повірите в їх здійсненність. Намагайтеся формулювати фрази так, щоб у них не було частинки «ні». Інакше думки можуть сприйняти ваші слова як заперечення. Наприклад, якщо ви хочете домогтися кар'єрного росту, не потрібно програмувати себе на те, що це станеться коли-небудь, через багато років. Визначте точну дату і уявіть момент, як начальник викликає вас до себе і сповіщає про довгоочікуване підвищення. 

Психологи радять не забувати, що позитивне мислення - ще один ефективний спосіб привернути бажане. З його допомогою ви зможете кардинально змінити своє життя, підвищити настрій і домогтися успіху.

Інформує UkrMedia.

 

10 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів