Лісівники Закарпаття вже виписали населенню майже 200 тис. кбм. паливних дров

Лісівники Закарпаття вже виписали населенню майже 200 тис. кбм. паливних дров
Лісівники Закарпаття переглянули ціни на паливні дрова для населення. Цьому передувала зустріч начальника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Валерія Мурги з громадськими активістами.

 

Очільник лісової галузі краю вчергове наголосив, питання реалізації паливних дров стоїть на його особистому контролі. Саме тому, разом із директорами держлісгоспів, було колегіально вирішено переглянути цінову політику а також удосконалити забезпечення дров паливних для населення. Варто зазначити, за паливними дровами громадяни можуть звертатись до держлісгоспів, або ж постійних лісокористувачів, які в установленому порядку її реалізовують, написавши відповідну заяву.

Ознайомитись із цінами, люди мають змогу на офіційних сайтах як обласного управління так й держлісгопів. Ціни можуть коливатись в залежності від доставки яку проводять як лісгоспи так й приватні перевізники. Станом на 6 грудня населенню виписано майже 200 тис. куб.м. паливних дров, з яких вже поставлено 188 з половиною тисяч, що становить 95%. Крім того лісівниками Закарпаття із запланованих 19 тис. куб.м. дров для закладів освіти, на сьогоднішній день поставлено більше 17 тис. Щороку цифра по забезпеченню паливними дровами зростає, навіть попри те що загальні обсяги заготівлі деревини, починаючи з 2015 року, зменшується. Лідерами ж по забезпеченню паливних дров для населення виступають Великобичківський, Хустський, Брустурянський та Виноградівський держлісгоспи.

ЗОУЛМГ

 

11 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів