На Іршавщині водієм, який керував авто під психотропами, зацікавилась поліція

На Іршавщині водієм, який керував авто під психотропами, зацікавилась поліція
Співробітники Іршавського відділення поліції із салону автомобіля мешканця села Дубрівка вилучили одноразовий шприц з речовиною, схожою на психотропну. За фактом незаконного зберігання наркотичного засобу та керування автомобілем у стані наркотичного сп’яніння у поліції проводять перевірку.

 

Під час відпрацювання, яке проводять правоохоронці краю з метою виявлення та профілактики правопорушень, працівники групи реагування патрульної поліції разом з працівниками кримінальної поліції Іршавського відділення на одній із вулиць села Дубрівка зупинили автомобіль за порушення правил дорожнього руху. За кермом машини перебував 34-річний місцевий мешканець з явними ознаками наркотичного сп’яніння. Під час огляду транспортного засобу поліцейські виявили у салоні авто шприц з білою кристалічною речовиною, зовні схожою на «амфетамін».

Вилучений засіб поліцейські направили на експертне дослідження. 

За фактом незаконного зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. Також після проведення медосвідування на водія-порушника було складено протокол за статтею 130 Кодексу України про адмінправопорушення за керування автомобілем у стані наркотичного сп’яніння.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

11 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів