Закарпаткам на замітку: як доглядати за губами в холодну пору?

Закарпаткам на замітку: як доглядати за губами в холодну пору?
Щодня наносіть на губи зволожуючий бальзам або гігієнічну помаду.

 

Губні помади і блиски теж можуть чинити негативний вплив на шкіру губ. Адже навіть дуже якісні косметичні засоби можуть містити багато хімічних сполук, які проникають через дуже тонкий шар епідермісу. Варто забути про звичку облизувати губи - від цього ніжна шкіра миттєво пересихає.

Варто пити побільше води - це допоможе уникнути зневоднення, в тому числі і клітин шкіри губ. Сухе повітря в приміщеннях з центральним опаленням дуже сушить шкіру - не тільки губ, до речі. Придбайте зволожувач повітря і регулярно наносіть на губи відновлюючі засоби.

Скраби потрібні не тільки для обличчя, але і для шкіри губ. Можна приготувати в домашніх умовах, а можна використовувати косметичний. Скраб потрібно використовувати для масажу губ 2-3 рази на тиждень. При цьому скраби повинні бути з дрібними частинками і ніжної консистенції.

Щодня наносіть на губи зволожуючий бальзам або гігієнічну помаду. Ці засоби повинні стати must-have вашої косметички на всі холодні місяці. Краще зупиняти вибір на засобах з гіалуроновою кислотою. Тільки не наносьте їх безпосередньо перед виходом на вулицю. Використовуйте зволожуючі засоби на ніч.

Інформує UkrMedia.

 

11 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів