Поліція арештувала усю шайку мукачівських наркоторговців. Однак є нюанси

Поліція арештувала усю шайку мукачівських наркоторговців. Однак є нюанси
Суд розглянув погоджене процесуальним керівником прокуратури клопотання слідчого поліції області про обрання міри запобіжного заходу чоловікам, які причетні до збуту наркотиків на території Мукачева та району. Фігурантів злочину поміщено під варту з можливістю внесення застави.

 

Поліція у ході оперативно-профілактичних відпрацювань, затримала групу осіб, що обґрунтовано підозрюється у виготовленні та розповсюдженні наркотичних засобів у особливо великих розмірах. Як ми вже інформували, у суботу  у Мукачеві, співробітники Управління стратегічних розслідувань, обласні оперативники, разом з слідчими слідчого управління ГУНП області та спецпідрозділами КОРД і РПОП, провели масштабне затримання чотирьох осіб, які обґрунтовано підозрюються у вчиненні правопорушення за статтею 307 ККУ. За місцями проживання фігурантів, правоохоронці провели санкціоновані судом обшуки. Там виявили та вилучили наркотики, зброю, гроші та прилади для вимірювання ваги заборонених препаратів.

Слідчими дії зловмисників кваліфіковані за частиною 3 статті 307 Кримінального кодексу України, тобто незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут наркотичних засобів вчинені повторно, за попередньою змовою організованою групою осіб.

Ужгородський міськрайонний суд розглянув погоджене прокурором  клопотання слідчого та постановив – на час слідства всі фігуранти будуть під арештом. Однак, визначено розміри застави, оплативши яку мукачівці зможуть вийти з-під варти. Йдеться про суму понад півтора мільйони гривень.

За скоєне підозрюваним загрожує позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

12 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів