Скільки коштує святкування Нового року в Ужгороді?

Скільки коштує святкування Нового року в Ужгороді?
В Ужгороді справжня святкова лихоманка: на календарі 12 грудня, а вільних місць у ресторанах уже майже не залишилося. Журналісти Uzhgorod.net.ua з'ясовували, у скільки ужгородцям обійдеться перша ніч 2019 року та святковий корпоратив.

 

Середня ціна корпоратива – 550 гривень, а святкування Нового року обійдеться щонайменше втричі дорожче.

УНГВАРСЬКИЙ

Новий рік в Унгварському обійдеться у 2500 тисячі з персони. Крім святкової вечері у вартість входить святкова програма від ведучих, фокуси, танцювальна шоу-програма, фотограф. Вітатимуть присутніх особисто Дід Мороз зі Снігуронькою.

Ціни на корпоративи тут стартують від 550 гривень. Меню заздалегідь обумовлюєте, а от алкоголь можна брати свій. Гостям запропонують живу музику. Але вільних місць уже обмаль.

EMIGRAND

Цінувальників поп-арту запрошують до ресторану EMIGRAND. Тут святкування Нового року коштуватиме 2000 гривень. Відвідувачам готові запропонувати холодні й 3 гарячі страви та алкоголь. А от свої напої сюди приносити не можна.

Вартість корпоративів тут сягала 550 гривень, однак вільних місць уже немає.

ЧАРДА

Новорічний стіл вам обійдеться у 3000 гривень. За ці гроші пропонують не лише вишукане меню, але й безалкогольні напої (узвар, мінеральна вода, кава та чай), а також у меню передбачено алкоголь. Утім, якщо вам здасться замало – можна взяти свій.

Програму обіцяють насичену: й конкурси та жарти від ведучих, і музичний супровід, на святі буде фотограф, а на додачу – феєрверки.

А от місць для відзначення корпоративів уже не залишилося. Коштували вони тут 650 гривень за меню на особу, а за додаткові 100 гривень з людини – ще й святкова програма.

КІЛІКІЯ

Зустріти 2019 рік тут можна в залі на вибір – ціни на них варіюються від 1500 до 2000 гривень. Меню узгоджуєте заздалегідь, а алкоголь обираєте на власний розсуд із розрахунку 125 гривень на особу. За ці гроші вас розважатимуть ведучі, гратиме жива музика та розігруватимуть подарунки.

Корпоратив у Кілікії коштує 680 гривень, однак місця залишилися тільки для невеликих компаній.

КАМЕЛОТ

Новорічна ніч у Камелоті обійдеться в 100 євро. За ці гроші вас розважатиме ведучий, вітатиме Дід Мороз, а опівночі обіцяють салют. Крім того буде тут і жива музика. До новорічного меню включений алкоголь.

Святковий корпоратив обійдеться у 600-800 гривень, в залежності від меню. Якщо хочете святкову програму, це буде коштувати додаткових 150 гривень з людини. За ці гроші вас розважатиме ведучий.

На свято завітає і Дід Мороз з онукою. Місця розбирають активно, але поки є можливість забронювати.

Крім того є ряд ресторанів, де є можливість відзначити корпоратив, а от у новорічну ніч вони не працюватимуть. Зокрема це VAROSH (вартість 700 гривень без алкоголю), GRANT (вартість від 550 гривень з мінімальною кількістю алкоголю, можна брати і свій), Дублін (меню коштує від 400 гривень, алкоголь можна брати свій), Сафарі (меню від 500 гривень з урахуванням алкоголю, але можна добирати і свій).

Зверніть увагу й на доплату за відпочинок на корпоративах після півночі: часто заклади просять доплату за кожну годину роботи після певної години, а тому уточняйте це наперед, щоб уникнути неприємних сюрпризів.

Uzhgorod.net.ua

 

12 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів