ДФС закликає закарпатських школярів взяти участь у цікавому конкурсі

ДФС закликає закарпатських школярів взяти участь у цікавому конкурсі
До участі запрошуються учні 1-9 класів.

 

Головне управління ДФС у Закарпатській області оголошує перший відбірковий (регіональний) етап ІІ Всеукраїнського Мистецького конкурсу «Податкова абетка» для учнів 1-4 класів та «Сьогодення та майбутнє податкової та митної справи» – для учнів 5-9 класів. Мета конкурсу - популяризація податкової та митної грамотності.Роботи учасників приймаються у форматі А2, А3, А4 за такими напрямами дитячої творчої діяльності з податкової та митної тематики:

- образотворче мистецтво (малюнки);

- декоративно-прикладне мистецтво (аплікації, колажі, вишивки, батик,

бісероплетіння, художня різьба, ліплення);

- комп’ютерна графіка.

Конкурсні роботи подаються до ГУ ДФС у Закарпатській області за адресою: м.Ужгород, вул. Волошина,52 до 8 лютого 2019 року. Для участі у конкурсі разом з роботою подається заявка відповідної форми (додається).

Роботи можуть бути підготовлені до експонування (укомплектовані паспарту, підрамником, рамкою). Від одного учасника приймається не більше 3-х конкурсних робіт. Роботи, подані на конкурс, авторам не повертаються. У конкурсі не беруть участь діти працівників Університету державної фіскальної служби України, територіальних органів ДФС, а також діти будь- яких інших осіб, які мають відношення до організації та/чи проведення конкурсу.

 

 

ДФС у Закарпатській області

 

12 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів