Прокурор Дмитро Кириленко: цьогоріч в Ужгороді розкриті всі умисні вбивства та розбійні напади

Прокурор Дмитро Кириленко: цьогоріч в Ужгороді розкриті всі умисні вбивства та розбійні напади
Також на сьогоднішньому сесійному засіданні про результати діяльності Ужгородської місцевої прокуратури звітував її керівник Дмитро Кириленко.

 

На самому початку Дмитро Павлович зазначив, що більшість питань, які стосуються криміногенної ситуації та злочинності у місті, вже озвучив начальник Ужгородського відділу ГУ НП в Закарпатській області Віталій Мацола, разом з тим, теж поінформував, що у місті зріс рівень злочинності, відсоток розкриття за повідомленнями про вчинення зіскоєних у цьому році без урахування минулорічних - 27,3%, тяжких злочинів у місті скоєно вдвічі менше.

Повідомив, що у цьому році в Ужгороді розкриті всі умисні вбивства та розбійні напади. Створено 5 спільних міжвідомчих груп для розслідування окремих груп кримінальних правопорушень.

За словами Дмитра Павловича, суттєво зменшилася кількість працівників місцевої прокуратури, проте при цьому з початку року скерували до суду близько 340 кримінальних проваджень. Судами не було винесено виправдовувальних вироків, що свідчить про системний і ретельний підхід до процесуального супроводу розслідування.

На захист державних інтересів та майна заявили позовів до суду на суму понад 158 млн. грн. На сьогодні судом задоволено позовів на 2,6 млн. грн.

До місцевої прокуратури за звітний період надійшло 1034 звернень, що значно менше, ніж раніше, оскільки скасовано функції загального нагляду.

 

13 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів