Розвиток Ужгорода: наповнення бюджетів, розбудова інфраструктури, залучення інвестицій, розвиток туризму – на особливому контролі

Розвиток Ужгорода: наповнення бюджетів, розбудова інфраструктури, залучення інвестицій, розвиток туризму – на особливому контролі
На засіданні сесії міськради Ужгорода сьогодні депутати затвердили звіт про виконання Програми економічного і соціального розвитку міста за 9 місяців – січень-вересень 2018 року.

 

У звіті йдеться, що у багатьох сферах розвитку Ужгорода відбулися позитивні зрушення відносно початку року та відповідного періоду минулого року. На особливому контролі були питання наповнення бюджетів, розбудови інфраструктури, залучення інвестицій та розвитку туризму, що, своєю чергою, дало поштовх до позитивної динаміки у багатьох сферах.

Так, придбали для новоствореного комунального підприємства 10 сучасних, із великою пасажиромісткістю, комфортних автобусів, відбувся конкурс із визначення структури, яка запровадить електронний квиток.

На 77,3 млн. грн. у порівнянні з таким же періодом минулого року зросли надходження податку на доходи фізичних осіб, укладено 39 договорів про пайову участь замовників у розвитку і створенні інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста та проведено оплату до цільового фонду міста в сумі 5 млн. 55,5 тис. гривень.

На виконання «Програми комплексного забезпечення містобудівною документацією міста Ужгород» протягом 9 місяців 2018-го виготовлено 43 детальні плани території.

Приріст надходжень бюджету міста у порівнянні 9 місяцями 2017 року склав 154 275,7 тис. грн. при темпі росту 116,7%. За січень-вересень 2018 року дохідну частину бюджету міста за питомою вагою складали: 59,5 % – податки, збори та інші платежі в обсязі 640 306,5 тис. грн; 40,5 % – офіційні трансферти – 436 387,5 тис.грн.

Середньомісячна заробітна плата штатного працівника підприємств, установ та організацій міста зросла за ІІ квартал 2018р. порівняно з відповідним періодом минулого року на 31,7% і становила 9269 гривень.

За рахунок міського бюджету протягом січня-вересня 2018 року надано грошової допомоги 829 малозабезпеченим громадянам на суму 728,2 тис. грн.

Усі ці показники та чимало іншого представлено у звіті.

 

13 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів