На Берегівщині правоохоронці викрили наркопритон

На Берегівщині правоохоронці викрили наркопритон
Співробітники Берегівського відділку поліції в рамках оперативно-профілактичного відпрацювання навідалися за місцем проживання до чоловіка, який систематично порушує громадський порядок. Виявилося, що вдома берегівчанин утримував наркопритон.

 

Вчора, 12 грудня, у ході оперативно-профілактичного відпрацювання, поліція Берегівщини викрила на незаконних діях місцевого жителя. На чоловіка регулярно скаржилися сусіди. Люди стверджували, що берегівчанин часто порушує громадський порядок. Правоохоронці, які навідалися до помешкання порушника, виявили, що в себе вдома чоловік влаштував наркопритон. Встановлено, що 67-річний господар помешкання, діючи умисно, надав кімнату у своєму помешканні, 36-річному берегівчанину. Останній там вживав наркотичні засоби. У чоловіка вилучили суміш, схожу на наркотичну марихуану. 

З берегівчанами спілкуються правоохоронці.

За фактом злочину слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 317 Кримінального кодексу України, тобто Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, а також надання приміщення з цією метою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років. У справі триває слідство.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

13 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів