Святкова шпаргалка: у подарунок на свята – фотосесія від ужгородки Наталі Павлик

Святкова шпаргалка: у подарунок на свята – фотосесія від ужгородки Наталі Павлик
У передчутті новорічно-різдвяних свят усі метушаться з пошуком подарунків близьким, друзям та колегам. Тому журналісти Uzhgorod.net.ua підготували серію публікацій "Святкова шпаргалка", у якій розповідаємо про оригінальні подарунки, які стануть удвічі приємнішими, бо виготовлені на Закарпатті. Наступна пропозиція редакції – фотосесія від Наталки Павлик. Ми поспілкувалися з дівчиною про її творчість та оригінальний подарунок до свят від неї.

 

-        Наталко, коли почала захоплюватися фото?

-        Якось завжди відчувала, що буду причетна до створення чогось красивого. Робила спроби у різних сферах, але на першому курсі університету почала знімати – так усе і закрутилося.

Наталка Павлик

-        Чи пам’ятаєш свої перші роботи? Що це було?

-        Я, зрештою, дівчина, тому це були якісь квіточки-листочки, природа… і я :) – завжди продумані (!) автопортрети. А згодом почала знімати інших людей, події тощо.

-        Що виявилося найскладнішим в опануванні професії?

-        Я думаю, що і до тепер її опановую – для мене це постійний процес. У цій сфері не можна зациклюватися на чомусь, стояти на одному місці, тому, напевно, вона мене і приваблює.

–       Що тобі особисто подобається фотографувати, а що ні…

–       – Я абсолютний гуманітарій – люблю усе, що пов'язане з людиною, її формою і змістом.

–       Чи береш участь у благодійних акціях?

–       Другий рік поспіль беру участь в благодійному аукціоні «Купи зустріч – допоможи дитині». Але мені хотілося б, аби благочинність була постійною і невід'ємною частиною діяльності кожної людини, а не лише від акції до акції.

–        Ти підготувала чудову пропозицію до свят – кілька слів про неї: в чім задум, чому варто задуматися над таким подарунком?

–        Спогади і почуття потрібно берегти, а фотографії чи не найкраще виконують цю функцію. Тому моя пропозиція – це святкова зйомка для закоханих пар та родин. У підсумку, замовники отримають фото в паспарту та стильній велюровій коробці з дубового масиву. А також флешку з усіма обробленими фотографіями.   

–       Спасибі за розмову, успіхів тобі й гарних свят!

Усі фото - авторства Наталії Павлик.

uzhgorod.net.ua

 

17 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів