Пожежа в Хусті: рятувальникам довелось евакуювати 7 людей (ФОТО)

Пожежа в Хусті: рятувальникам довелось евакуювати 7 людей (ФОТО)
18 грудня о 19:50 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на вул. Пирогова в м. Хуст. Об’єктом займання стала квартира, що знаходилася на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.

 

Для її ліквідації до місця було направлено вогнеборців 10-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст. Усього в гасінні було задіяно дві одиниці  техніки та 6 чоловік особового складу. 

О 20:10 пожежу площею близько 15 кв.м було локалізовано, ліквідація ж тривала до 21:30.  Процес гасіння ускладнювався наявністю в помешканні значної кількості різного непотребу, який власник складував у своєму помешканні.

Також, через значну задимленість коридорів та сходових клітин, рятувальники проводили оповіщення про пожежу мешканців сусідніх квартир та допомагали їм вийти на свіже повітря. Усього з небезпечної зони було евакуйовано семеро людей, серед яких  двоє  - діти.

Завдана матеріальна шкода встановлюється, адже вогонь пошкодив  майно та стіни житлової кімнати. Причину пожежі з’ясовують правоохоронні органи.

Загиблих та травмованих під час даної події немає.  

1.jpg

2.jpg

3.jpg

5.jpg

6.jpg

 У ДСНС України у Закарпатській області

 

19 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів