Святий Миколай завітав в ужгородський медико-реабілітаційний центр "Дорога життя"

Святий Миколай завітав в ужгородський медико-реабілітаційний центр "Дорога життя"
До вихованців на свято завітали меценати та гості з подарунками.

 

Депутат Закарпатської обласної ради Андрій Андріїв сьогодні завітав у гості до медико-реабілітаційного цетру "Дорога життя", що в Ужгороді. Про це він написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук

"Уже традиційно в День Святого Миколая завітав на свято до медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога Життя». Вихованців закладу, їхніх батьків та викладачів вітали учні Ужгородської школи мистецтв, меценати, а також представники Національної гвардії України.

Скажу відверто: таких щирих колядок, такої віри, як панує тут, у цьому закладі, годі ще десь відчути. Вихованці теж підготувалися до свята: розказували вірші, співали, а коли завели «Ой, хто, хто Миколая любить», то підхопив увесь зал. А щира радість, яка світилася на обличчях, коли вихованці отримували з рук Святого Миколая солодощі – найкращий подарунок усім!

Закликаю всіх робити добро і ще раз вітаю вихованців «Дороги життя», їхніх батьків, вихователів, а також усіх краян із чудовим сьогоднішнім святом! Бажаю, нехай Святий Миколай завітає в кожну домівку, принесе радість і достаток, здоров’я і Божу благодать, а найголовніше – спокій і мир усій нашій землі!"

uzhgorod.net.ua

 

19 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів