Є перші результати позачергової сесії Ужгородської міської ради

Є перші результати позачергової сесії Ужгородської міської ради
Депутати Ужгородської міської ради сьогодні на позачерговій сесії не подолали вето міського голови, таким чином дію рішення чергової XXX cесії міської ради VII скликання від 13 грудня 2018 року №1324 «Про реорганізацію комунальних закладів» зупинено.

 

Натомість більшістю голосів підтримали проекти рішень "Про реорганізацію комунального закладу «Центральна міська клінічна лікарня» шляхом перетворення у комунальне некомерційне підприємство “Центральна міська клінічна лікарня Ужгородської міської ради” та "Про реорганізацію комунального закладу “Ужгородська міська поліклініка” шляхом перетворення у комунальне некомерційне підприємство “Ужгородська міська поліклініка Ужгородської міської ради”.

Новостворені комунальні некомерційні підприємства є правонаступниками всіх майнових прав та обов’язків реорганізованих центральної міської клінічної лікарні й Ужгородської міської поліклініки. Також, відповідно до прийнятих рішень, буде створено комісії з реорганізації, які мають забезпечити здійснення усіх організаційно-правових заходів. Строк заявлення вимог кредиторами складає 2 місяці з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо реорганізації комунальних закладів.

Метою прийняття рішень є впровадження нових підходів щодо організації роботи закладів охорони здоров’я та їх фінансового забезпечення в рамках реформи медичної галузі.

Також проголосували сьогодні на сесії депутати також за прийняття коштів медичної субвенції на 2019 рік з надання послуг з охорони здоров'я населенню Баранинської ОТГ в сумі 4 млн. 928 тис. грн. Затвердили і відповідний Договір про передачу коштів медичної субвенції між Ужгородською міською радою та Баранинською сільською радою.

Затвердили сьогодні на сесії і положення про управління освіти Ужгородської міської ради. Проект рішення розроблено у зв’язку з необхідністю забезпечення реалізації Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для будівництва футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 6 вересня 2017 року № 714.

 

20 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів