Освіта Ужгорода: знову акцент на контролі якості харчування дітей та їхній безпеці в закладах

Освіта Ужгорода: знову акцент на контролі якості харчування дітей та їхній безпеці в закладах
Освітяни Ужгорода сьогодні обговорили результати роботи у 2018-му та намітили основні завдання на 2019-ий на підсумковій колегії управління освіти Ужгородської міської ради за участі керівників усіх садочків і шкіл обласного центру.

 

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв звернув увагу завідуючих дитсадків та директорів шкіл, навчально-виховних комплексів, що вони повинні постійно контролювати якість харчування дітей та дбати про безпеку їх перебування в закладах.

Нагадав про кадрові зміни, які відбулися в керівництві навчально-виховних установ, наголосив, що безпосередньо від керівника, його організаційних якостей, уміння проводити системну роботу, впроваджувати інновації залежить і ситуація в педагогічному колективі, і ведення навчального процесу. Богдан Євстафійович поставив вимогу дбайливо ставитися до бюджетних коштів, використовувати їх раціонально, на першочергові потреби.

Наступного року завдання керівників шкіл та садочків, управління освіти – продовжити роботи з благоустрою територій закладів. Міська влада та депутатський корпус звертатимуть особливу увагу на забезпечення освітлення територій і продовження облаштування під’їзних шляхів.

Богдан Євстафійович привітав освітян із прийдешніми новорічно-різдвяними святами, побажав миру, здоров’я, терпіння у роботі з дітьми, наснаги у впровадженні концепції нової української школи. Акцентував, що всі дошкільнята та першачки забезпечені солодкими подарунками «під ялинку», просив допомогти дітям цікаво відзначити свята.

Джерело: Ужгородська міська рада

 

20 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів