Гандбол чоловічі «Карпати» жіночу серію не підтримали

Гандбол чоловічі «Карпати» жіночу серію не підтримали
Напередодні, 21 грудня ужгородські вищелігові чоловічі «Карпати» в рідних стінах зіграли перенесений поєдинок 2-го туру проти дніпровського УДХТУ.

 

З самого початку гра в наших хлопців не пішла, господарі марнували нагоду за нагодою, тим самим дозволивши дніпровським студентам вийти вперед на 4 мячі, лише після цього господарі зуміли відкрити рахунок у матчі. Однак тривалий час голевий гандикап на користь дніпрян тримався з різницею в 4-5 мячів, лише в кінцівці зустрічі нашим хлопцям вдалося скоротити відставання до трьох м’ячів – 11:14.

Початок другого тайму теж розпочався з влучних кидків гостей, які збільшили свою перевагу до семи м’ячів. Дещо не склалася гра в нашого голкіпера, тож тренерський штаб «Карпат» змінив його на молодого Едуарда Бойко. Та переломити ситуацію в матчі не вийшло, навіть, після вдалого перехоплення господарі робили технічні помилки й доволі просто віддавали м’яч супернику. Знову ж таки лише наприкінці зустрічі підопічні Віталія Уманця зуміли активізуватися, однак наверстати втрачене вже не встигли. Слід відмітити чудову гру досвідченого стража воріт УДХТУ, який окрім сейвів під час гри зумів парирувати 4 із 6 семиметрових ударів у виконанні наших гравців. Тож поразка з рахунком – 20:24.

Сподіваємося, що сьогодні (22 грудня) в 12:30, наша команда зможе зібратися й реваншується за нинішню осічку.

Нагадаємо, що в суперлізі жіноча команда «Карпати» на виїзді впевнено здолала «Бровари» й обійшла миколаївський «Реал» у турнірній таблиці, який у першому матчі поступився на виїзді херсонській «Дніпрянці». Тож наші дівчата знову другі в суперлізі, лідирує львівська «Галичанка».

Семен МИХАЙЛИК

 

22 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів