Миколай навпаки: на Перечинщині крадій накрав солодощів на понад 5 тисяч гривень

Миколай навпаки: на Перечинщині крадій накрав солодощів на понад 5 тисяч гривень
Співробітники Перечинського відділення поліції оперативно затримали 20-річного чоловіка, який з місцевого торгівельного закладу викрав продукти харчування. Причетного до злочину затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За фактом крадіжки з проникненням розпочато слідство.

 

Вчора, 21 грудня, працівники кримінальної  поліції Перечинщини встановили особу і затримали 20-річного місцевого мешканця. Раніше судимий чоловік вже тричі поспіль обкрадав торгівельний заклад у місті.

Під час огляду його помешкання працівники поліції вилучили крадений товар,  на суму понад 5 тисяч гривень. Також за місцем проживання чоловіка правоохоронці виявили відмички, зірвані камери відеонагляду та інші пристрої для виламування дверей.

За ознаками частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України - Крадіжка, вчинена з проникненням до приміщення у поліції Перечинського відділення розпочали слідство. Причетного до вчинення злочину правоохоронці затримали у порядку статті  208 КПК України. Зараз  його перевіряють  на причетність до  скоєння аналогічних злочинів на території району. У справі триває  розслідування.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

22 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів