В Ужгороді привітали з професійним святом працівників енергетики та електротехнічної промисловості (ФОТО)

В Ужгороді привітали з професійним святом працівників енергетики та електротехнічної промисловості (ФОТО)
В. о. Ужгородського міського голови, заступник міського голови Ігор Фартушок сьогодні взяв участь в урочистих зборах, які відбулися в ПрАТ "Закарпаттяобленерго" з нагоди Дня енергетика — професійного свята працівників енергетики та електротехнічної промисловості України.

 

Генеральний директор компанії Віктор Петров у своєму вітальному слові відзначив, що свято припадає на останні дні грудня, тому до нього традиційно підбивають підсумки року. За словами Віктора Володимировича, всі завдання держави на 2018-ий працівники «Закарпаттяобленерго» виконали повністю, на інвестиційну програму скерували 175 млн. грн., із яких близько 80% – на мережі та підстанції, розширюються можливості електронних сервісів, в Ужгороді наступного тижня планується відкрити Центр обслуговування клієнтів. Із 2019-го в Україні почне діяти вільний ринок постачальників електроенергії і для цього створено нове товариство «Закарпаттяенергозбут».

Перший заступник голови Закарпатської ОДА Іван Дуран подякував працівникам компанії за стабільне забезпечення електроенергією споживачів Закарпаття, активну участь «Закарпаттяобленерго» в соціальних проектах і вручив грамоти та подяки від обласної адміністрації та обласної ради.

За дорученням Ужгородського міського голови Богдана Андріїва привітання передав Ігор Фартушок. Зазначив, що добре знає, наскільки нелегка професія енергетика, адже колись починав свою трудову діяльність електромонтером. Ігор Іванович наголосив, що зараз немає людини, сім’ї, які б не користувалися благами електрифікації, тому дуже важливо дбати про якість цих послуг. Відзначив також ефективну співпрацю міської влади та керівництва «Закарпаттяобленерго», висловив сподівання, що вона триватиме і надалі. Ігор Фартушок вручив грамоти Ужгородської міської ради працівникам Ужгородського міського району електричних мереж: електромонтеру оперативно-виїзної бригади Михайлу Дранчаку, інженеру із заключення угод на відпуск електроенергії Наталії Король, електромонтеру з експлуатації розподільчих мереж Івану Медвідю, майстру виробничої дільниці Івану Семенюку, контролеру енергозбуту Роману Яртиму.

Грамоти, подяки, нагрудні знаки за роботу в галузі енергетики, цінні подарунки – годинники вручили також голова облпрофради Закарпаття Володимир Фленько та генеральний директор компанії Віктор Петров. Після завершення урочистих зборів відбувся концерт.

Прес-служба Ужгородської міськради

 

22 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів