Гандбол: ужгородські «Карпати» реваншувалися за поразку дніпрянам

Гандбол: ужгородські «Карпати» реваншувалися за поразку дніпрянам
22 грудня ужгородські чоловічі «Карпати» в рідних стінах зіграли другий матч перенесеного 2-го туру з дніпровським УДХТУ.

 

Нагадаємо, що в першій зустрічі ужгородці поступилися 24:20, тож усі чекали, що наша команда  зможе реваншуватися за прикру поразку.

Так  і сталося, хоч матч видався доволі непростим, команди йшли нога в ногу. Все ж на перерву з перевагою в один м’яч пішли господарі – 17:16.

У другому таймі дніпряни, хоч і зуміли зрівняти рахунок, проте у відповідь отримали 4 мячі. Згодом гості зменшили відставання до одного гола, однак вдала гра в цей відрізок часу карпатівця Олександра Польогкого зуміли знову збільшити свою перевагу  до 5 мячів – 28:23. Однак, завершальні хвилини матчу змусили похвилюватися місцевих вболівальників, гості знову впритул на відстань одного м’яча наблизилися до нашої команди – 30:29. Та все ж, заключне слово було за закарпатськими гандболістами – наш кіпер Василь Снігур зумів зняти всі питання щодо переможця в цьому двобої, поціливши в ворота суперника – 31:29.

Тож цей рік наші гандболісти таки завершили на мажорній ноті.

Наступну зустріч карпатівці зіграють 22-23 лютого, тоді в 6-му турі знову вдома вони прийматимуть одного зі своїх конкурентів – «Динамо-Полтаву».

Семен МИХАЙЛИК

 

23 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів