Розвізникам товару, що поцупили мотоцикл на Міжгірщині, "світить" від 5 до 10 років за ґратами

Розвізникам товару, що поцупили мотоцикл на Міжгірщині, "світить" від 5 до 10 років за ґратами
Два жителі Хуста викрали на Міжгірщині мотоцикл. Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження, особи викрадачів встановлено. Мотоцикл повернуто власнику.

 

Дана подія сталася ще влітку в селі Синевирська Поляна Міжгірського району. Місцевий житель пішов у ліс за грибами, а свій мотоцикл марки «Viрer» залишив на узбіччі дороги. Коли ж повернувся, транспортного засобу не знайшов.Потерпілий звернувся із заявою в поліцію.

В ході оперативно-розшукових заходів поліцейські знайшли спершу крадений мотоцикл, а далі й самих викрадачів. Встановлено, що  мотоцикл викрали два жителі міста Хуст віком 15 і 24 років. Хлопці розвозили на Міжгірщині товар мікроавтобусом, побачили на дорозі «нічийний» мотоцикл і завантажили його в бус. Але коли довідалися, що мотоцикл розшукує поліція, то вирішили його позбутися: відвезли пізно ввечері в село Вучкове Міжгірського району і кинули. А невдовзі обох їх затримали.

За даним фактом поліція Міжгір’я розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене за попередньою змовою групою осіб). За скоєне хустянам загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років. Обом їм вже оголошено про підозру в скоєнні кримінального правопорушення й обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Слідство у справі триває.     

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

24 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів