Батькам на замітку: в мережі з'ясовують, чи відповідає нормам ужгородський приватий дитсадок

Батькам на замітку: в мережі з'ясовують, чи відповідає нормам ужгородський приватий дитсадок
Навколо приветного дитячого садка "Happy" точаться справжні дискусії: колишня працівниця обурюється, адміністрація закладу – не погоджується. Журналісти Uzhgorod.net.ua подають обидві точки зору.

 

Шквал емоцій спровокував допис Ольги Чепур у одній із Фейсбук-спільноті

Адміністрація закладу повідомила нашій редакції інше:

"З дітками ми працюємо уже не перший рік і маємо в пріоритеті їхній всебічний розвиток. А тому прагнемо добирати на роботу кваліфікованих кадрів, які вміють працювати з дітьми та дотримуються своїх посадових обов'язків. На пані Чепур скаржилися батьки наших дітей. По камерах відеоспостереження, що встановлені у нашому закладі, батьки бачили, що ця працівниця у робочий час приділяє увагу своєму мобільному телефону, а не дітям. Крім того, знаємо й про випадки, коли вона підвищувала на дітей голос. А тому ми вимушені були звільнити її". 

Разом із тим у садочку наголошують, що вони відкриті для батьків – запрошують оглянути умови, в яких навчаються діти та навіть дають можливість прослідкувати за роботою персоналу в режимі реального часу.

 

29 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Мама 2018-12-29 / 19:20:48

    Все, що написано про п. Чепур чиста правда. До цього вона працювала у садочку 16, і звільнили її за аналогічні дії. Ця, не зовсім адекватна пані взалі не займалася дітьми і коли б ти не прийшов сиділа в телефоні, а кричала на дітей так, що я коли йшла за дитиною в садок, то чула її з вулиці. Більше того, дітей вона вчила не прийнятним речам, не виводила гуляти, бо ліньки було, а після її звільнення довелось закуповувати нові іграшки, які напередодні були закуплені. Діти її боялись! Це був просто жах! Взагалі здивована, як її могли взяти виховатилем у приватний заклад, бо рекомендації у неї 100% негативні.

  2. Надія Габа 2018-12-28 / 18:50:57

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=374790409950257&id=100022579033679
    Шановні читачі! Я представник мережі садочку Хеппі, ми працюємо не перший рік з дітками..у нас в першу чергу приріотетне в роботі належне навчання, безпека та харчування, тому у нас є своя програма навчання, відеоспостереження та своя кухня...а садочку на вул. НЕЗАЛЕЖНА НАБЕРЕЖНА 21 затишно, тепло та чисто, працюють чудові працівники...ми наразі набираємо діток від 2 років...в оплату 5000 входить навчання, англійська 3 рази на тиждень, харчування, засоби гігієни, постіль та роздатковий матеріал..
    Стосовно відгуку пані Ольги..дуже сумно читати такі пости від людини, яка себе імпонує як некваліфікований працівник на якого були скарги від батьків((( нажаль люди від відчаю та агресії роблять необдумані речі....як пані Ольга!
    Нам нічого приховувати, все відкрито, мама онлайн може спостерігати за своїм дитям, також може скуштувати їжу, котру вживає дитина, прийти на заняття))) Ласкаво просимо!!! БУДЬ ХЕППІ З ХЕППІ!
    ТЕЛ: 0677432233