З’явилися ужгородські модерністські календарі на 2019 рік — ще пахнуть свіжою фарбою!

З’явилися ужгородські модерністські календарі на 2019 рік — ще пахнуть свіжою фарбою!
Настінний перекидний календар містить світлини об'єктів міжвоєнної архітектури Ужгорода — фасади, портали, сходові прогони, деталі інтер'єрів та інших архітектурних елементів. Бонус — коротка історична довідка про архітектуру модернізму в Ужгороді. Неймовірні фото зроблені нашою колегою та чудовою архітектурною фотографкою зі Львова — Мирославою Ляхович.

 

Розміри календаря — 297х297 мм, папір — 250 г/м2. Для замовлення доступні як англійська версія так і українська.

Вартість календаря 200 грн.

Ми врахували ваші теплі відгуки про минулорічний календар з ілюстраціями ужгородських модерністських порталів і дали їм нове життя на поштових листівках. Подарунковий комплект складається із 7 поштівок, скріплених стрічкою з нашим лого. Розміри — 148х105 мм, картон — 250 г/м2.

Вартість комплекту поштівок 70 грн.

Також ми для вас приберегли трохи магнітів з модерністськими порталами Ужгорода!

Комплект складається з 13 магнітів з ілюстраціями ужгородських порталів різних архітектурних стилів модернізму. Розміри вінілових магнітів — 60х40 мм та 60х60 мм.

Приємний бонус — лаконічний міні-буклет із зазначенням адрес реальних порталів та коротким описом проекту. Кожен магніт упакований в окремий поліетиленовий пакетик, а увесь комплект магнітів та буклет — у фірмову подарункову коробку.

Вартість набору магнітів 200 грн.

Всю продукцію передаємо з рук в руки в Ужгороді, також висилаємо по Україні та за кордон. В інші міста висилаємо «Новою Поштою» (оплата поштових послуг за рахунок отримувача).

Замовити календар, поштівки або магніти можна за посиланням: Uzhhorod Modernism

 

26 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів