Чемпіонат Ужгорода з пауерліфтингу – стали відомі імена переможців (ФОТО)

Чемпіонат Ужгорода з пауерліфтингу – стали відомі імена переможців (ФОТО)
У тренажерному залі фітнес-центру «ViperGym» пройшов відкритий чемпіонат Ужгорода з пауерліфтингу з класичного жиму лежачи, в якому, крім спортсменів з обласного центру, взяли участь представники ще п’яти адміністративно-територіальних одиниць Закарпаття, а також гість з Волинської області. Турнір вийшов доволі представницьким, адже за нагороди змагались двоє майстрів спорту України міжнародного класу, один майстер спорту України й четверо кандидатів у майстри.

 

Серед жінок у ваговій категорії до 47 кг з результатом 65 кг перемогла Єлизавета Рижак з Баранинської ОТГ, у категоріях до 57 і 72 кг «золото» вибороли студентки Ужгородського національного університету Лілія Манзулич(факультет здоров’я та фізичного виховання) і Катерина Гунченко (факультет іноземної філології).

Серед чоловіків у своїх вагових категоріях чемпіонами стали Олександр Соломко з Воловеччини, Віктор Косюк з Тячівського району, представник Перечинщини Валерій Дудаш, ужгородці Кирило Єлецький, Леонід Квятковський, Роман Корсак. Найвищі за рівнем майстерності результати показали спортсмени з обласного центру Олександр Шляхта, котрому з показником 180 кг не було рівних у категорії до 83 кг і Вадим Тихонов, котрий підняв 190 кг і переміг у вазі до 120 кг.

Переможцями в абсолютній першості серед спортсменів усіх вагових категорій стали майстри спорту України міжнародного класу, багаторазові чемпіони країни Єлизавета Рижак і Олександр Шляхта.

Андрій Федорішко, голова обласної федерації пауерліфтингу

 

26 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів